Romanescu în concediu, fără grija excluderii din partid

 

 Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu, este ferm convins că nu va fi exclus din Partidul Național Liberal. Edilul a criticat public în nenumărate rânduri atât conducerea județeană a formațiunii politice, cât și pe liderul partidului, Ludovic Orban. Împotriva lui Romanescu, nu a fost luată nicio măsură, încă, deși s-a speculat că se va îndrepta către alt partid.

 

 

Organismul de conducere al filialei județene a convocat la întâlniri organizațiilor locale. Printre acestea se numără și PNL Târgu Jiu, programată la data de 20 iulie, al cărui președinte este chiar Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu. Edilul, extrem de sigur pe realizările sale politice, nu are nicio îndoială în ceea ce privește rămânerea sa în Partidul Național Liberal, convins fiind că în urma întâlnirii, nu va fi supus niciunei măsuri aspre, cum ar fi excluderea. Între timp, Biroul Permanent Local al PNL Gorj, se bucură de concedii, printre care și Marcel Romanescu, obosit probabil după activitatea politică intensă. Potrivit edilului, din august urmează să fie reluată activitatea și tot atunci se va demara strângerea de semnături pentru alegerile prezidențiale.

 

”Pe data de 20 iulie, reprezentanții Biroului Permanent Județean și conducerea partidului se va întâlni cu organizația municipală. Este un calendar de întâlniri cu toate organizațiile din județ. (..) Nu avem niciun fel de emoții, ba dimpotrivă, noi ne gândim la ceea ce avem de făcut la următoarea campanie electorală. Am lăsat Organizația Municipală, în această perioadă de vară, într-un concediu. Nu am mai făcut întrunirile Biroului Permanent Local, însă odată cu sfârșitul vacanței, o să reconvoc Biroul Local pentru discuții legate de campania pentru alegerile prezidențiale”, a transmis Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu.

 

 

Mai mult, Romanescu,  încrezător în forțele proprii, nu se teme că va fi exclus din partid și nici că vreo altă măsură va fi luată împotriva lui. Edilul se declară mulțumit de activitatea colegilor din organizația locală și pare că nu este prea interesat de care va fi rezultatul evaluării.

Lasa un comentariu

One thought on “Romanescu în concediu, fără grija excluderii din partid

Comments are closed.