Gorjean amenințat în propria curte de cinci agresori

Un bărbat, de 47 de ani, a fost amenințat în propria curte de cinci personae cu vârste cuprinse între 18 și 35 de ani. Aceștia ar fi pătruns cu forța în curtea gorjeanului și ar fi pornit un scandal din cauza unui conflict spontan privind vânzarea – cumpărarea unui autoturism.

Evenimentul a avut loc pe strada Microcolonie, iar bărbatul, de frică, a alertat autoritățile care au intervenit de urgență. Toate persoanele în cauză au fost conduse la sediul Poliției, în vederea audierii și stabilirii împrejurărilor exacte ale comiterii faptelor.

” La fața locului s-au deplasat mai multe patrule din cadrul Biroului de Ordine Publică al Politiei Municipiului Târgu Jiu și o grupă de intervenție din cadrul IJJ Gorj. Acestea au constatat faptul că cinci tineri, cu vârste cuprinse între 18 și 35 de ani, din comuna Bărbătești și municipiul Târgu Jiu, ar fi pătruns, fără drept, în curtea locuinței unui bărbat de 47 de ani, din Târgu Jiu.

De asemenea, în timpul conflictului, unul dintre cei cinci bărbați, în vârstă de 35 de ani, i-ar fi distrus victimei un telefon mobil, cauzându-i un prejudiciu de 3.000 de lei.În cauză, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu continuă cercetările într-un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violare de domiciliu, amenințare și distrugere, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu. „, transmite IPJ Gorj.

Lasa un comentariu