Începe războiul? Florin Cârciumaru nu mai candidează pentru șefia PSD Gorj. Mihai Weber: „Vine vremea să faci un pas în spate!”

Florin Cârciumaru nu se dezice. A reafirmat că nu va mai candida pentru un nou mandat la șefia Partidului Social Democrat Gorj. Cine îi va lua locul se știe deja. Tandemul Mihai Weber – Cosmin Popescu va conduce filiala de la Gorj a PSD.

Liderul PSD Gorj, Florin Cârciumaru, a anunțat că va rămâne la frâiele partidului cât îi va permite șeful organizației, Liviu Dragnea. La următoarele alegeri, el nu își mai depune o nouă candidatură. „Eu sunt un om la dispoziția partidului. Dacă partidul va organiza în 2018 sau 2019 ori 2020 eu nu voi mai candida pentru un nou mandat. Dacă se fac alegeri mâine, nu mai candidez. Sunt lucruri discutate și de mine și de domnul Weber. Am fost împreună la București să discutăm despre propunerile noastre pentru secretar de stat cu domnul Neacșu, cu domnul Dragnea. Un om normal face ceea ce am hotărât și eu. Sunt atâția ani de când sunt în fruntea organizației. Dacă partidul îmi va spune să duc conducerea organizației până în 2019 ori 2020 atât voi continua. Este liber orice membru PSD să își depună candidatura”, a fost declarația lui Florin Cârciumaru, președintele PSD Gorj.

Deputatul Mihai Weber, pregătit să-i ia locul lui Cârciumaru

Pregătit să-i ia locul este deja Mihai Weber. Parlamentarul a negociat deja cu Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj, să fie președinte executiv al PSD Gorj. Asta în ciuda faptului că membrii din conducerea partidului vor fi cei care vor lua o decizie în privința succesorului lui Cârciumaru. „Este o declarație normală. Vine vremea să faci un pas în spate. Nu poți să te duci la infinit într-o anumită funcție. Are o vârstă și o carieră. Trebuie să iasă din această postură elegant. Este o vreme în care trebuie să plece, conștient că nu poate merge la infinit. Nu va fi o luptă internă. Lucrurile sunt foarte clare. Vom discuta în perioada în care vor fi organizate alegerile. Eu am format o echipă alături de Cosmin Popescu”, a spus deputatul Mihai Weber, președintele executiv al PSD Gorj.

Lasa un comentariu