Infectați și decedați la CEO din cauza coronavirusului

Tot mai mulți angajați din cadrul CEO sunt infectați cu noul coronavirus. Până în prezent 37 de salariați din compania energetică au fost contaminați și  6 și-au pierdut viața. Aceștia aveau  și alte afecțiuni medicale.

Daniel Burlan, managerul CEO a declarant că pe lângă acest număr de 37 care sunt deja depistați cu coronavirus, alți 45 se află în izolare la domiciliu.

Burlan a ținut să precizeze că cei mai mulți s-au infectat din exterior și nu la locul de muncă.

“Din păcate, cea mai bună apărare este educația personalului. Lucrurile ce țin de igienă să fie respectate. Să știe să folosească masca și să utilizeze dezinfectanții, să păstreze distanța impusă în aceste cazuri. Șase angajați au murit din cauza COVID” a declarat managerul CEO, Daniel Burlan, la Gorj Tv.

Acesta a mai ținut să precizeze că fiecare salariat beneficiază de 4 măști pe săptămână, iar în cadrul complexului energetic se iau tot timpul măsuri de limitarea coronavirusului:

 ”Avem reguli și acestea trebuie să stopeze extinderea acestei pandemii. Autobuzele care transportă salariații de la domiciliu la locul de muncă le urmărim să fie dezinfectate în fiecare moment, la sosire, la plecare, să aibă un personal redus în autobuz, iar conducătorii să se conformeze măsurilor pe care le impunem. În funcție de program, primesc trei, patru măști pe săptămână. În mijloacele de transport este expunerea cea mai mare. În sălile de apel, am redus personalul la jumătate. Există posibilitatea păstrării distanțării fizice. ”, a spus Daniel Burlan.

Lasa un comentariu