Vîlceanu: ”Lista PMP ar trebui să ofere o explicație! ”

Deputatul Dan Vîlceanu nu înțelege cum a fost realizată lista PMP la Senat pentru alegerile parlamentare care vor avea loc pe 6 decembrie.

Acesta îi cere explicații liderului partidului, lui Nicolae Davițoiu, pentru că nu i se pare normal ca Sorinel Boza,  fostul manager al Complexului Energetic Oltenia, să deschidă lista la Senat din partea Partidului Mișcarea Populară Gorj.

Vîlceanu consideră că PMP trebuie să ofere o explicație în spațiul public cu privirea la această candidatură.

De reamintit faptul că Boza a fost înlăturat de la conducerea CEO chiar de către guvernarea PNL, parteneri fiind și cei de la PMP: ”Lista PMP, din punctul meu de vedere, ar trebui să ofere o explicație. Ei sunt parteneri într-o guvernare care a reușit să scape de Boza, iar acum îl regăsim pe lista PMP. Oricum, oamenii ar trebui să facă diferența. Eu înțeleg din această asociere cu domnul Boza că este în asociere cu PSD, mai degrabă”, a declarat Dan Vîlceanu, președintele PNL Gorj, la Radio Infinit.

Nicolae Davițoiu a spus, la același post de radio,  că fiecare apreciază oamenii cum consideră: ”N-am înțeles. Să dau explicații cui? Păi eu l-am pus pe Vîlceanu să dea explicații de ce l-a luat pe Iordache de la PSD? Ce legătură are una cu alta? Fiecare procedează cum crede de cuviință. Eu mă bucur să Sorin Boza creează anumite controverse în mediul politic. Înseamnă că unor competitori le este frică”.

 

Lasa un comentariu