Iordache, susținut puternic de Rareș Bogdan! “Romanescu va fi bătut de candidații PNL la  alegerile din 2024!”

Ion Iordache, senatorul PNL Gorj, este susținut puternic de către conducerea națională a PNL. Rareș Bogdan, europarlamentar și prim-vicepreședinte al PNL, a făcut aceste declarații într-un interviu telefonic.

“PNL Gorj are un lider și el este senatorul Iordache care are susținerea conducerii centrale. Nu s-a pus problema schimbării, mai ales că este un om bine organizat. Sunt doar răutăcioși care au frustrări în ceea ce îl privește pe Iordache și încearcă să destabilizeze filiala. Să avem încredere că domnul Iordache ca face ceea ce trebuie și își va organiza campania electorală extrem de serios tocmai pentru a câștiga primăria municipiului Târgu Jiu, cât și marile primării din județ. Deci nu se pune problema, în niciun caz, a unei schimbări la organizația Gorj, senatorul Iordache are întreaga susținere a forurilor de conducere a Partidului Național Liberal. Organizația PNL de la Gorj este printre cele mai bune din țară, este poate cu două, trei procente peste media națională .”, a declarat Rareș Bogdan.

Aceste declarații au venit după ce în spațiul public, au apărut, de ieri, informații pe surse conform cărora, în cadrul unei ședințe a PNL a fost înlocuit Ion Iordache de la șefia PNL Gorj. Aceste informații s-au dovedit a fi fake news.

Întrebat și despre un sondaj la nivel local, Rareș Bogdan spune că Ion Iordache se bucură de o susținere la nivelul conducerii centrale și că în sondajele acestora PNL Gorj, și implicit Iordache, se situează chiar cu 2- 3 % mai sus decât media națională a liberalilor .

“Avem candidați foarte puternici, îmi spune și domnul Motreanu, cel care se ocupă de sondaje. Noi trăiam cu ideea că fostul nostru primar este cel care este imbatabil, dar avem doi candidați care pot să îl bată pe Marcel. Îl informez cu prietenie pe Marcel că va lua bătaie de la candidații PNL, iar la Consiliul Județean îl informez pe Cosmin Popescu că avem un candidat redutabil. Atât Marcel, cât și Cosmin, au probleme cu candidații PNL, iar eu ma bazez foarte, foarte mult pe capacitatea organizatorică demonstrată și reală a lui Iordache care este foarte bun pe organizare și va știi să mobilizeze bine primarii”, a mai declarat Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele PNL.

Lasa un comentariu