Lădaru a ieșit la atac! Câți bani încasează Anca Bordușanu! 

Replici acide între membri PSD Gorj după ce Eduard Lădaru a acuzat că dizolvarea organizației PSD Târgu-Jiu s-a făcut nestatutar. Prima persoană care l-a atacat subtil și i-a cerut demisia, fără să-l nominalizeze cu nume și prenume, a fost Anca Bordușanu printr-o postare pe pagina sa de socializare.

În replică Eduard Lădaru a declarat: “Cu siguranța nu-mi dau demisia din PSD Gorj!”

“Eu consider că în acest moment conducerea PSD e pe o pistă greșită, în derivă, plutește,neînțelegând ca trebuie respectat statutul PSD și legile partidelor politice.

Nu putem face politica bunului plac.

Nu putem spune că statutul este altul doar pentru că așa ne comunică Dl Weber prin doamna secretar general Anca Bordușanu.

Doamna Bordușanu cred că ar trebui să-și vadă întâi bârna din ochii domniei sale pentru că ocupa multiple funcții, funcția de consilier județean și e remunerata, funcția de membru in ATOP și e remunerată.

E ahtiată după bani și funcții și bani câștigați ușor.

Tot partidul, Dl Weber i-a făcut cadou funcția de director la MedservMin

Tot Dl Weber i-a făcut cadou un salariu de la partid, din cotizațiile plătite de aleșii locali, Dna Bordusanu primește bani de la PSD.

N-am înțeles pentru ce câștiga atâția bani

Câștiga de la MedservMin in jur de 15000 lei, de la ATOP 2000 lei, de la Consiliul Județean 1200 lei lunar, de la partid nu știm cat câștiga ca e secret.

Domnia sa are numai sinecuri de pe urma conducerii PSD.

Și vine sa ne spună noua, celorlalți membri din PSD, ce avem de făcut. “, declară acesta pentru Radio Infinit.

De asemenea, acesta a spus că va contesta, la forurile din cadrul partidului și în instanța de judecată, noua conducere a organizației municipale.

“Mie mi se pare toată procedura total nestatutară, pentru că vreau să văd și eu hotărârile care s-au luat în ședință, ce fel de ședință a fost, modalitatea în care a fost dizolvată conducerea organizației municipale, criteriile care au stat la baza dizolvării, pentru că o să contest toate aceste decizii stupide, din punctul meu de vedere, și total nestatutare. Pentru că există o conducere a organizației municipale care avea un mandat pe 4 ani de zile și nu poate fi dizolvată așa, pur și simplu, că vrea domnul Weber, care aplică politica bunului plac și să se întâmple ce vrea domnia sa, domnul Weber pe blat cu domnul primar Marcel Romanescu. Lucrurile nu pot fi făcute așa. Trebuie respectată o ordine juridică. Ordinea juridică este dată de statutul PSD. În mod firesc, voi contesta la Curtea de Arbitraj a partidului și, ulterior, în instanţa de judecată toate aceste aberații care se întâmplă în momentul de față, pentru că sunt doar aberații din punct de vedere juridic și nu sunt lucruri statutare. Nu exista absolut niciun motiv pentru care să fie dizolvată conducerea organizației municipale”, afirmă Eduard Lădaru.

Lasa un comentariu