Laurențiu Ciurel vorbește despre politicienii „racordați la țâța mineritului”

A fost dat afară de la Complexului Energetic Oltenia (CEO), a dat compania în judecată sperând că va câștiga reangajarea, dar nu a reușit. Cu toate acestea, fostul manager al companiei, Laurențiu Ciurel nu stă prea departe de ce se întâmplă în CEO.

Recent, a postat, pe blogul său, un articol unde face dezvăluiri despre episodul în care se dorea mutarea sediului CEO de la Târgu Jiu la Craiova. Ciurel vorbește despre intervenția lui Ponta pentru a salva compania și despre interesele PSD de a muta sediul social al producătorului de energie în Dolj. Fără să ofere și nume, Ciurel vorbește despre persoane care au avut interes propriu mutarea sediului, despre oameni abonați la banii CEO: “Victor Ponta le-a făcut-o. După ce si-au amenajat băieții un sediu de lux in buricul Craiovei, la o deschidere de an școlar parca, pe treptele unei scoli, primul ministru a spus ca sediul va fi la Targu-Jiu. Inclusiv boșii din PSD Gorj au rămas masca. Pentru ca asta a fost mișcarea prin care a fost, la acea vreme, destructurat un grup…naiba știe ce fel de grup! Au ieșit imediat, inclusiv din PSD Gorj, Grebla, Condescu, spunând ca este imposibil, ca de la Targu-Jiu nu se poate vinde energie, ca nu e infrastructura. Astia au fost in fata, in spate fiind mulți alții, dintr-un Corleone gorjenesc, racordați cu furtune mai subțiri sau mai groase la  țâța mineritului in special, dar si la energie”, susține Ciurel.

Ciurel: „2017 este cel mai prost an al CEO de la înființare, pentru oricine înțelege mai mult decât o cioară!”

Ciurel vorbește și despre situația financiară a companiei. După trei ani de pierderi, CEO înregistrează profit, după cum anunță actuala conducere. Fostul manager al companiei nu a pierdut din vedere să arunce și câteva săgeți către Sorin Boza, actualul președinte al Directoratului.

Când am plecat din birou am lăsat un teanc de oferte de pe la tot felul de organizații, cu un mercurial variat si complet. Pe cinci mii de euro te declara cel mai bun manager din tara. Pe zece mii ai servicii de tip Gold, te declara si cea mai buna companie. Pe 20 de mii ai Platinum, ești declarat cea mai tare companie din sud-estul Europei. Iți dă diploma, placheta, cheamă televiziuni si ai două coloane pe prima pagina. Ba cred că mint, am si eu o plachetă din asta prin pod, dată culmea, de Alstom si nu mai știu ce grup de presă prin 2014. Mi-a fost jenă sa o arat, pentru ca lumea din energie e putină si bună, stie ce poate fiecare… Mă uit acum la dl. Boza, care dat afară de Lafarge ajunse cel mai mare energetician al tuturor timpurilor. Imi pare rău că stric sărbătoarea, dar  2017 este cel mai prost an al CEO de la înființare, pentru oricine înțelege mai mult decât o cioara! ( am văzut pe Discovery un experiment cu o cioara care scote o nucă dintr-o sticla folosind pe rând trei ustensile, sunt absolut convins ca exista azi șefi la CEO care nu ar trece testul, adică  ” the nut-test”, of-course)”, mai spune Ciurel.

Lasa un comentariu