Marcel Romanescu a mustrat consilierii locali înainte de Crăciun: „Unii aleg să-mi pună bețe-n roate!”

Primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a urecheat consilierii locali. Nu la propriu, ci pe pagina sa de Facebook, acolo unde s-a declarat dezamăgit că unii dintre aleșii locali nu fac nimic decât să îi pună bețe în roate cu fiecare proiect pe care îl propune în ședințele de Consiliu Local.

Ultimul proiect propus de Romanescu și respins de consilierii locali a fost cel privind cumpărarea a 2.000 de metri pătrați de teren unde primarul intenționa să amenajeze o parcare. Suprafața de teren a fost scoasă la licitație și obținută de omul de afaceri Narcis Ciocăzanu. Este vorba despre terenul de pe strada Geneva, situat în apropierea Școlii Gimnaziale „Alexandru Ștefulescu”.

“Municipiul Târgu Jiu are foarte mult de suferit de pe urma orgoliilor și a intereselor oamenilor politici. Avem dovada clară a faptului că, indiferent cât de mult te implici, de cât de mult ești dispus să lași de la tine, doar pentru ca lucrurile să se miște spre bine în acest oraș, sunt încă persoane care aleg să-mi pună bețe în roate”, a scris Marcel Romanescu pe Facebook.

Reacție: „Văicăreli!”

Consilierii locali acuzați nu au stat deoparte. Eduard Lădaru, de la ALDE, i-a transmis lui Romanescu să nu se mai „văicărească pentru că Primăria Târgu Jiu nu putea să cumpere acel teren acum, pe final de an”.

Și liderul PMP Gorj, Nicolae Davițoiu, a intervenit în dispută. L-a sfătuit pe Romanescu să pună pe Facebook și proiectele pe care le propune Consiliului Local. Tot acolo, să explice și necesitatea acestora.

Lasa un comentariu