Să-l ajutăm pe Robert!

În timp ce unii își doresc lucruri materiale, există oamenii care își doresc să fie sănătoși și speră la o minune.

Robert Negomireanu, din comuna Urdari, este un tânăr de 18 ani, care a descoperit pe când avea vârsta de 7 ani că suferă de o boală gravă, respectiv miopie și atrofie optică de etiologie neprecizată. Acuitatea vizuală a scăzut lent de la șapte ani încoace, dar în ultimul an a crescut în intensitate, copilul putând vedea doar la distanța de aproximativ 4 metri în față. De la an la an, mușchiul ocular se atrofiază, faza finală a bolii fiind orbirea permanentă. Alături de mama sa, cea care îi este alături întotdeauna, Robert a fost consultat de foarte mulți medici, dar fără rezultat. Niciunul nu a putut să explice din ce cauză a apărut această boală și nici cum se poate vindeca băiatul.Acum, Robert vede 15% cu un ochi și aproximativ 30% cu celălalt. Loviturile vieții l-au făcut mai puternic, mai ales că a rămas bărbatul casei după plecarea la muncă în străinătate a tatălui și a fratelui mai mare. Toată familia face eforturi pentru a-l ajuta pe Robert. Singura șansă este o operație realizată în Thailanda, care costă 27 000 de dolari. Aici, Robert va fi supus unei intervenții chirurgicale numită „injectare retrobulbară” cu celule stem.

Împreună putem să-l ajutăm pe Robert!

Împreună putem să-l ajutăm pe Robert să se vindece și să-și trăiască viața ca un adolescent normal. Familia lui Robert are nevoie de noi toți pentru a strânge această sumă.

Familia Negomireanu a deschis un cont bancar pe numele copilului, Negomireanu Robert Iulian. Cei care pot să-l ajute pe Robert, o pot face prin donații în contul care a fost deschis la banca BCR.

Cont pentru donații

Cod IBAN: RO59RNCB0569157019630001

Lasa un comentariu