Mulțumit de scorul obținut de PSD Gorj! 

Mulțumit de scorul obținut de PSD Gorj! Deputatul Mihai Weber a declarat că numărul de voturi obținute în urma alegerilor de duminică este mai bun județ decât în urmă cu 4 ani.

Partidul Social-Democrat a câștigat alegerile locale în județul Gorj.

“Rezultatele PSD în județul Gorj sunt extrem de bune, mult mai bune față de anul 2020, în sensul că, în momentul de față, pe lângă cele 43 de localități pe care le-am avut, după alegerile din 2020 s-au alăturat alte câteva localități, printre care și municipiul reședință de județ Târgu-Jiu. Vreau să mulțumesc gorjenilor pentru încrederea pe care ne-au acordat-o, de-a lungul timpului, și să le spun cu toată tăria că nu vom dezamăgi. Vreau să le spun cu toată tăria că nu vom dezamăgi, vreau să le transmit gânduri alese de prețuire pentru modul în acre ne-au susținut, de-a lungul timpului, și cei care ne-au votat și cei care ne-au sprijinit, de-a lungul timpului, pentru că am depășit o campanie atipică, cel puțin la nivelul județului Gorj, în care adversarii politici au folosit arme tot mai neconvenționale. Dar am reușit să dovedim că suntem cea mai îndrăgită formațiune politică din județul Gorj prin rezultatul pe care l-am obținut și putem spune că este o mulțumire uriașă și, din punctul meu de vedere, ca și președinte al organizației PSD Gorj, dar am văzut și satisfacția pe fața primarilor care, unii dintre ei au obținut rezultate de top, să spun așa. Încă sunt localități în județul Gorj care au depășit 90%, 80% și sunt destul de multe, nemaivorbind de peste 50%, marea majoritate a localităților din județul Gorj, conduse de primari ai PSD”, a declarat Mihai Weber.

PSD nu a obținut, însă,  majoritatea în consiliile locale. 

“De asemenea, vreau să spun că scorul politic se datorează întregii echipe, scor politic care se reflectă majoritatea în consiliul județean, municipiile reședință de județ, Târgu-Jiu și Motru, orașele care sunt conduse de edili ai PSD și celelalte comune care în marea majoritate sunt conduse de primari de la PSD. Despre alianțe, eu cred că nu are rost să discutăm, acum, probabil că, în următoarele zile, și mai ales că avem o perioadă lungă de timp în care putem discuta, e vorba de cel puțin 3 luni până la intrarea noilor mandate în funcție și vom discuta la momentul respectiv despre dacă e nevoie și cu cine să facem alianțe”, a declarat Weber. 

Lasa un comentariu