Nevoile locuitorilor din Turcinești, pe lista candidatului PSD

Fără canalizare în toată comuna, fără trotuare pietonale pe ambele părți ale DJ 664, în satele Turcinesti și Cartiu, fără tritluri de proprietate emise cetățenilor sau date greșit, sunt doar o parte dintre problemele  cu care se confruntă locuitorii din Turcinești. Tote acestea reprezintă o prioritate pentru candidatul Partidului Social Democrat la Primăria Turcinești, Romeo Simionescu. O altă problemă identificată de candidatul PSD se refecră la faptul că autoritatea locală din Turcinești nu îi tratează în mod egal pe toți cetățenii comunei, ci în funcție de interese. Ca om al legii, Romeo Simionescu își propune să facă o administrație bazată pe principiul dreptății și al egalității între cetățeni. Șansa unei dezvoltări bazate pe principii sănătoase a Localității Turcinești  este Romeo Simionescu, candidatul PSD.

Romeo Simionescu se bazează și pe susținerea întrgii echipe de la județ a PSD.  Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj, candidat pentru un nou mandat din partea PSD, preia, alături de Romeo Simionescu, toate problemele comunității, astfel încât soluționarea acestora să se facă într-un timp cât mai scurt.  

”Deși au fost patru ani în care la conducerea Primăriei Turcinesti a fost un primar  liberal, PSD nu a dat dovadă  de partizanat politic.  Astfel,  investițiile publice ale Consiliului Județean Gorj, și mă refer la reabilitarea DJ 664 și DJ 66A, sau cele derulate prin PNDL 1 și PNDL 2, au fost realități  care au menirea de a contribuii la creșterea nivelului de trai al cetățenilor comunei Turcinesti. În aceste condiții,  aspirațiile și năzuințele noastre merg în direcția în care lucrurile bune realizate să poată fi continuate prin instaurarea unui Consiliu Local și a unui primar din partea Partidului Social Democrat”, a declarat Romeo Simionescu, candidatul PSD la Primăria Turcinești.

Material comandat de Partidul Social Democrat –Organizația Județeană Gorj. Executat de IPRESSMEDIA SRL,  portal:www.bizmagazin.ro. CUI mandatar financiar coordonator: 21200019
Lasa un comentariu