Mihai Weber, alături de echipa PSD de la Municipiul Târgu Jiu

Președintele PSD Gorj, Mihai Weber, a fost în mijlocul echipei de campanie de la Organizația Municipală a partidului, la întâlnirile cu târgujienii. Locuitorii Municipiului Târgujiu au profitat de întâlnirea cu deputatul Mihai Weber, dar și cu candidatul PSD la primărie , Ciprian Florescu,  pentru a-și spune problemele cu care se confruntă.  Pe lângă faptul că orașul nu se mai bucură de o bună gospodărire,  una dintre cele mai mari nevoi comunicate de cetățeni se referă la lipsa unei viziuni de dezvoltare a Municipiului Târgu Jiu, care să facă  din acesta un oraș modern, un oraș european.  Aceasta este alternativa pe care o oferă Ciprian Florescu: dezvoltarea Municipiului Târgu Jiu  și înscrierea lui pe harta celor mai importante obiective culturale.

”Pe Ciprian l-am sprijinit cu toată tăria pentru funcțiile de Prefect și de Ministru Secretar de Stat în M.A.I., dar și pentru candidatura la Primăria Târgu-Jiu. Și acum, ca și atunci, am încredere în capacitatea lui Ciprian Florescu de a coagula și organiza o echipă în jurul său, în puterea lui de muncă, motiv pentru care nu am nicio emoție că va câștiga această bătălie electorală, devenind unul dintre cei mai buni primari din România.

Succes, domnule Primar Ciprian Florescu”, se arată într-o postare făcută de Mihai Weber pe o rețea de socializare.

 

Material comandat de Partidul Social Democrat –Organizația Județeană Gorj. Executat de IPRESSMEDIA SRL,  portal:www.bizmagazin.ro. CUI mandatar financiar coordonator: 21200019
Lasa un comentariu