Primarul Marcel Romanescu va continua tradițiile lăsate de Florin Cârciumaru

Primarul Marcel Romanescu nu face prea multe modificări în tradițiile lăsate de fostul edil Florin Cârciumaru. Căsătoriile lângă monumentul funerar al lui Brâncuși vor fi oficiate în continuare. Dacă până acum acestea aveau loc pe 14 februarie, Romanescu le-a mutat pe 24 februarie, de Dragobete. Și nunta de aur, pe care o contesta atunci când era doar consilier local, va avea loc și în acest an.

Tinerii care doresc să se căsătorească de Dragobete la Poarta Sărutului din Parcul Central al municipiului Târgu Jiu sunt aşteptaţi de reprezentanţii primăriei să depună cereri în zilele de 14 şi 15 februarie.

Edilul Marcel Romanescu a declarat că anul acesta vor fi oficiate căsătorii doar de Dragobete, nu şi de Sfântul Valentin, aşa cum se întâmpla în anii anteriori, în mandatul fostului primar, Florin Cârciumaru.

Nu vom sărbători de data aceasta decât Dragobetele, cu cununii pe care le vom oficia la Poarta Sărutului, în condiţiile în care vom avea solicitări. Pe 14 şi 15 februarie se pot depune documente pentru ca tinerele cupluri să se poată căsători la Poarta Sărutului„, a spus Marcel Romanescu.

Cuplurile care vor să se căsătorească la Poarta Sărutului vor achita o taxă de 400 de lei.

Lasa un comentariu