Prinși la volan, deși nu aveau permis

Doi tineri gorjeni au fost depistați de polițiștii gorjeni în timp ce conduceau un autoturism deși nu aveau permis de conducere. S-au ales cu dosar penal.

“Polițiști din cadrul Secției 6 Poliţie Rurală Târgu Cărbunești au depistat un tânăr de 26 de ani din Turburea, la dată de 15 noiembrie, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 661 Turburea, având dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice suspendat.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracţiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice având dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

La dată de 14 noiembrie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Motru au depistat, în trafic, un tânăr de 19 ani, din comună Dănești, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 67 Roșiuța, fără a posedă permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice, de către o persoană care nu deține fără permis de conducere.”, transmite IPJ Gorj.

Lasa un comentariu