PSD a majorat salariul minim pe economie!

În Programul de Guvernare promovat de PSD și votat de Parlament este prevăzut că salariul minim trebuie să ajungă la 2.500 de lei brut în 2022.. PNL trebuie să știe că majorarea salariului minim nu este opțională!

Guvernul PSD a programat pentru anul viitor creșterea punctului de pensie la 1.775 de lei, creșterea anticipată a salariilor din învățământ, de la 1 septembrie 2020, la nivelul anului 2022, precum și creșterea salariului minim.

PNL vine cu austeritatea. Tăieri de venituri și introducerea de noi taxe.

Le atragem atenția celor de la PNL să se gândească mai mult la binele românilor și mai puțin la propriile lor interese.

Premierul desemnat, Ludovic Orban nu cunoaște legislația pe care va trebui să o aplice, odată ajuns la guvernare. Prin intenția de eliminare a salariului minim, PNL își demonstrează atât amatorismul și nepriceperea, cât mai ales ignoranța în privința mecanismelor economice și sociale.

PNL anunță, însă, austeritatea, iar toate aceste beneficii câștigate de români ar putea fi anulate sau diminuate. Singurul candidat care poate garanta că măsurile luate sau anunțate de PSD nu vor fi anulate este Viorica Dăncilă

*Material comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – P.S.D., executat de : SC IPRESSMEDIA SRL, CUI mandatar financiar coordonator 31190008

 

Lasa un comentariu