Weber: „PSD nu va legitima Guvernul PNL”

Președintele PSD Gorj anunță că PSD nu va legitima un program de guvernare care se află în totală opoziție cu măsurile aplicate de social-democrați, în cei trei ani de guvernare, criticând aspru superficialitatea Programului de guvernare liberal. „Programul de guvernare pe care Partidul Național Liberal ni-l propune este unul total neserios, dincolo de austeritatea pe care o anunță prin măsurile ce se doresc a fi aplicate. Atât de mulți specialiști, pe cât pretinde PNL că are, abia de s-au chinuit să încropească 65 de pagini, tot atâtea câte ar realiza și un student, de unul singur, într-o lucrare de licență”, afirmă deputatul Mihai Weber, într-o declarație politică remisă Camerei deputaților.

Mai mult, președintele social-democraților gorjeni remarcă lipsa de viziune și de concretețe a documentului, susținând că partidul său nu va pune umărul la batjocorirea românilor. „Vorbim despre un document care tratează extrem de superficial toate domeniile, care alocă Educației numai două pagini, care omite măsura creșterii punctului de pensie, care „pierde” kilometri întregi de autostradă, care se face că nu vede proiecte importante aflate deja în execuție. În concluzie, este de la sine înțeles că PSD nu va pune umărul la batjocorirea românilor, la aducerea veniturilor cetățenilor acestei țări la nivelul la care acestea au fost în perioada unei alte dezastruoase guvernări de dreapta, cea a PDL”, concluzionează Mihai Weber, la finalul declarației sale.

  • Material comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – P.S.D., executat de : SC IPRESSMEDIA SRL, CUI mandatar financiar coordonator 31190008

Lasa un comentariu