PSD nu-l vrea pe Marcel Romanescu: Este un subiect creat artificial, plecat probabil de la dorința edilului de a veni către partidul aflat la guvernare

PSD nu îl vrea pe Marcel Romanescu! Social democrații au transmis un comunicat de presă în care susțin că au de unde alege un candidat pentru scrutinul din 2020 și își doresc să obțină Primăria Târgu Jiu. În plus, PSD Gorj afirmă că venirea lui Romanescu este un subiect “artificial”. Asta în ciuda faptului că lideri ai partidului au declarat, în repetate rânduri, că ușile partidului sunt deschise pentru toată lumea, inclusiv pentru edilul liberal care, de altfel, a negat un interes pentru partidul aflat la guvernare.

Partidul Social Democrat Gorj nu se află într-o campanie de recrutare a membrilor altor formațiuni politice. Organizația municipală dispune de suficientă resursă umană din cadrul căreia să  fie selectați candidații pentru alegerile din vara anului 2020.

Venirea primarului Marcel Romanescu în rândul PSD  este un subiect creat artificial, plecat probabil de la dorința edilului de a veni către partidul aflat la guvernare.

Biroul Permanent Municipal al PSD Târgu Jiu s-a întrunit, aseară, pentru a discuta mai multe aspecte ce țin de organizarea internă. Tot atunci, s-a stabilit că obiectivul principal al organizației este recâștigarea Primăriei Târgu Jiu. În toamna acestui an se va realiza un sondaj de opinie, iar întreaga organizație va susține pe cel care se poziționează cel mai bine în viziunea electoratului”, se arată într-un comunicat de presă emis de PSD Gorj.

Vrem să câștigăm Primăria Municipiului Târgu Jiu cu oameni din interiorul Partidului Social Democrat. Avem colegi pregătiți, colegi care știu ce înseamnă administrație, care știu cum să se comporte în relația cu cetățeanul”, a declarat Aurel Popescu, președintele PSD Târgu Jiu.

Lasa un comentariu