Război total! Dragnea l-a făcut „șobolan” pe Ponta!

Fostul premier Victor Ponta a reacționat la jignirile lui Liviu Dragnea, spunând că nu îl miră ieșirea liderului PSD, deoarece „a fost crescut de Băsescu”. Victor Ponta mai susţine că Dragnea „a complotat să îi dea jos” pe el, pe Mihai Tudose sau Sorin Grindeanu.

Jignirile lui Dragnea mi-au adus aminte de Traian Basescu – si de faptul ca Liviu Dragnea a fost crescut de Traian Basescu si trimis la PSD ca sa il distruga din interior/ imi pare rau ca s-au adus in conducerea PSD metodele, oamenii si limbajul lui Basescu – oamenii de buna credinta din PSD nu meritau asa ceva / ca si la Basescu jignirile lui Dragnea arata un singur lucru: FRICA ; frica de oameni si frica de inchisoare! Asa ca e semn bun !

Nu stiu daca Dragnea s-a referit in jignirile sale la mine, la Sorin Grindeanu sau la Tudose – sau ( poate la Adrian Nastase ) – pe toti este invidios si pe toti ne uraste; pe toti a complotat sa ne dea jos pentru ca nu suntem nici hoti nici slugi ale lui / stiu sigur ca oamenii obisnuiti din PSD si votantii acestui Partid ne respecta si ne primesc mereu cu bratele deschise pe toti – iar pe Dragnea si Dancila ii considera o rusine! Parerea acestor oameni conteaza pentru mine – si voi continua sa imi fac datoria fata de ei!

Daca Dragnea m-a dat afara din PSD atunci imi voi face aceasta datorie fata de oameni din #ProRomania! Si sunt convins ca la un moment dat si PSD va scapa de Gasca de pedisti de la Teleorman!”, scrie Ponta, pe Facebook.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a criticat „atitudinea de șobolan a doi foști premieri ai partidului„, referindu-se la plecările din partid din ultima perioadă, precizând că „nu se dărâmă casa de la un șobolan sau doi șobolani„.

Lasa un comentariu