Sase retineri dupa scandalul din Cartierul Obreja

Sase persoane au dormit o noapte in arest dupa ce au fost implicate intr-un scandal produs in Cartierul Obreja din Targu Jiu. In incaierare, o persoana a foat ranita si transportata la spital. In fata unitatii medicale, au ajuns ieri si mascatii pentru a asigura ordinea si linistea publica.

„Din cerectările efectuate de polițiști la fața locului s-a stabilit faptul că 3 bărbați cu vârste cuprinse între 28 și 49 de ani, în timp ce se aflau în fața unui imobil de pe strada Aurel Vlaicu, au avut un conflict spontan cu 4 bărbați și o femeie, cu vârste cuprinse între 24 și 49 de ani, conflict care a început cu amenințări de fiecare parte, iar ulterior s-au agresat fizic reciproc, folosind și obiecte contondente. În urma conflictului o femeie a fost rănită ușor, fiind transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Persoanele implicate în conflict au fost conduse la sediul poliției pentru continuarea cercetărilor și stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului. În baza probatoriului administrat în dosar, pentru 6 persoane a fost dispusă măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare preventivă al IPJ Gorj, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu cu propuneri legale”, a transmis IPJ Gorj.

Lasa un comentariu