Școli închise în județul Mehedinți din cauza gerului

17 școli din județul Mehedinți au fost închise marți. Inspectoratul Școlar Județean Mehedinți a anunțat că unitățile de învățământ vor fi închise din cauza vremii. În județul vecin, ca și în Gorj, de altfel, este în vigoare un cod portocaliu de ger. Atenționarea meteorologilor este valabilă până joi, 1 martie, la ora 10.

Luni, tot din cauza gerului și a ninsorii, alte două școli au fost închise. “Având în vedere aceste condiții meteorologice nefavorabile și avertizările de temperaturi scăzute, transmise de A.N.M., în vederea asigurării siguranței elevilor și a personalului didactic și nedidactic, 17 unități de învățământ din județul Mehedinți (Școala Gimnazială Ilovăț, Școala Gimnazială Gruia, Liceul Teoretic ”Gh. Ionescu Șișești” Șișești, Școala Gimnazială Bâlvănești, Școala Gimnazială Eibenthal, Școala Gimnazială Breznița Motru, Școala Gimnazială Bîcleș,  Școala  Gimnazială Podeni, Școala Gimnazială Dumbrava de Jos, Școala Gimnazială ”Gh. Enescu” Tâmna, Școala Gimnazială Jiana, Școala Gimnazială Livezile, Școala Gimnazială ”C-tin Rădulescu Motru” Butoiești, Școala Gimnazială Oprișor, Școala Gimnazială Voloiac, Școala Gimnazială Greci și Școala Primară Șiroca) au solicitat aprobarea suspendării cursurilor pentru ziua de 27.02.2018.

Inspectoratul Școlar Județean Mehedinți va monitoriza cu atenție situația unităților de învățământ din județ  pentru a decide, cu operativitate, în funcție de situația vremii, asupra eventualelor măsuri de suspendare a cursurilor”, se arată într-un comunicat de presă.

Lasa un comentariu