Se dizolvă Clubul Pandurii? Încă doi asociați vor să se retragă

Clubul Pandurii riscă să fie divolvat. Asta pentru că doi asociați importanți sunt la doar un pas de a se retrage din Adunarea Generală a Asociaților (AGA). Este vorba despre Complexul Energetic Oltenia (CEO) și Consiliul Județean (CJ) Gorj. Asociaților nu le-a căzut bine deloc că au fost făcuți datornici de actualii administratori ai clubului.

Marin Golea, administratorul special al Clubului Pandurii, a fost cel care a ieșit public și s-a plâns că niciun asociat nu a mai cotizat cu vreun leu la Pandurii în acest an. Singurii bani care au venit au fost virați de societatea Artego. Este vorba despre 10 mii de lei pe care firma condusă de Viorel David a trimis-o Clubului Pandurii în 2017.

În ceea ce-i privește pe ceilalți asociați, aceștia nu au mai plătit niciun leu din contribuția pe care o datorau clubului. În plus, Marin Condescu și Marin Golea au făcut calcule și le cer banii acum asociaților. Este vorba despre patru milioane de euro pe care aceștia îi cer asociaților care au uitat să mai plătească și cotizația.

Cosmin Popescu, președintele CJ Gorj, și Sorin Boza, managerul CEO, vor lua o decizie finală în aceste zile. Aceasta va fi luată după o discuție cu aleșii locali, respectiv cu membrii Directoratului CEO. Tot în acest an, și Artego s-a retras din rândul asociaților.

Pe 17 ianuarie, Tribunalul Gorj va decide dacă Pandurii va intra în faliment.

Lasa un comentariu