Bani mai mulți pentru angajații CJ să nu simtă transferul contribuțiilor

Anul 2018 vine fără emoții pentru angajații Consiliului Județean (CJ) Gorj. Asta pentru că trecerea contribuțiilor de la angajator la angajat nu îi va afecta. Asigurările vin de la Cosmin Popescu, președintele instituției.

Cosmin Popescu, președintele CJ Gorj, a explicat că nimeni nu va avea de suferit după data de 1 ianuarie 2018. Odată cu transferul contribuțiilor, vor mai crește câteva dintre salariile angajaților pentru ca oamenii să nu piardă bani. Cosmin Popescu va analiza situația împreună cu sindicatele din sistem, după care vor lua și o decizie.

17 entități se află în subordinea Consiliului Județean Gorj. Acestea sunt: Ansamblul Artistic Profesionist “Doina Gorjului”, Biblioteca Județeană “Christian Tell”, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale, Centrul Județean de Resurse și de Asistență Educațională, Centrul Militar Zonal, Centrul Școlar pentru Educație Inclusivă Târgu-Jiu, Direcția Comunitară Județeană de Evidență a Persoanelor, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului, Inspectoratul pentru Situații de Urgență, Muzeul Județean “Alexandru Ștefulescu”, Școala Populară de Artă Târgu-Jiu, Serviciul Județean de Gestionare a Deșeurilor și a Activităților de Salubrizare, Serviciul Public Județean Salvamont, Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu, Spitalul de Pneumoftiziologie “Tudor Vladimirescu”, S.C. Întreprinderea de Drumuri și Poduri Gorj S.A și S.C. “Parc Industrial Gorj” S.A.

Lasa un comentariu