Ședință tehnică la Pro România.

Astăzi în capitala Olteniei, la Craiova, Pro România a programat o ședință tehnică, o ședință de socializare pentru cinci județe ale Olteniei: Gorj, Dolj, Olt, Vâlcea și Mehedinți. În cadrul acestei ședințe, vor fi prezente câte cinci persoane din fiecare județ, responsabilul de la tineret, responsabilul organizației de femei, organizațiilor oamenilor de afaceri, pensionari și coordonatorul județean. Cei de la Craiova, pe lângă cei cinci, vor mai avea încă 50 persoane.

“ În cadrul acestei ședințe, liderii noștri vor transmite mai multe mesaje. Prima parte, va fi o ședință tehnică de organizare, de a ne cunoaște mai bine, să cunoaștem fiecare coordonator de-al nostru din județ. La Constanța, a avut loc o întâlnire națională dar fiind foarte mulți, este greu să-i cunoști, să reții numele tuturor.

Prezenți la această întâlnire vor fi Victor Ponta, fostul premier al României, Daniel Constantin, Nicu Bănicioiu, precum și toți membrii din Biroul Național Executiv. Aceștia doresc să participe până la Congresul din 20 – 21 Octombrie, la câte o întâlnire regională cu toți coordonatorii județeni. După Craiova, va urma o întâlnire la Timișoara pe 11 – 12 septembrie, pe 25 la Buzău, la Brăila, la Iași, la Brașov. Deci până pe 20 – 21 Octombrie, vom parcurge toată țara, să ne întâlnim cu colegii pe regiuni ”, ne-a declarat Alin Văcaru, secretarul general al Pro România și deputat de Gorj.

Lasa un comentariu