Ședințe cu scandal la Târgu Jiu. Sfatul lui Cârciumaru pentru consilieri: „Să respecte cetățenii!”

Fostul primar Florin Cârciumaru se declară dezamăgit de atmosfera din Consiliul Local. Susține că aleșii locali trebuie să respecte târgujienii și nu acesta este comportamentul unui consilier local. De doi ani, la Târgu Jiu, nu e ședință de Consiliu Local fără scandal, urlete și înjurături. Situația a escaladat chiar la ședințele de comisii din această săptămânâ, când viceprimarii au anunțat că vor solicita prezența Poliției la următoarele întruniri.

“Ca orice cetățean din municipiul Târgu Jiu, față de ce liniște a fost în Consiliul Local timp de18 ani, nu sunt de acord cu ce se întâmplă în momentul de față. Consiliul Local este o instituție care trebuie respectată. În același timp, și membrii Consiliului Local trebuie să respecte cetățenii din municipiul Târgu Jiu în sensul că ajunși acolo trebuie să-și dea mâna, să nu țină cont de culoarea politică și să lucreze pentru binele orașului”, a fost declarația lui Cârciumaru.

La ședința de comisii din această săptămână, consilierii s-au certat, s-au jignit și au țipat unii la alții. Viceprimarul Adrian Tudor a declarat că a fost amenințat cu bătaia în birou fapt pentru care au solicitat să păzească Poliția la ședințele următoare.

Lasa un comentariu