Socant! O politista si-a impuscat mama si fiul, apoi si-a pus capat zilelor

Scene socante in localitatea Balesti! O politista s-a sinucis cu pistolul sotului, tot politist. Tanara, in varsta de 33 de ani, şi-a împuşcat mortal mama şi bebeluşul de 6 luni, apoi şi-a pus capăt zilelor.

Femeia lucra de 12 ani ca agent la Poliţia Transporturi Feroviare din Targu-Jiu, însă de mai bine de un an intrase în concediu maternal. Femeia locuia împreună cu soţul ei şi băieţelul lor, de 6 luni, în comuna Băleşti.

Duminică, fără vreun avertisment, femeia a luat arma din dotare a soţului, şi el tot agent de poliţie, şi şi-a împuşcat mama şi copilul. Apoi şi-a pus capăt zilelor.

Sotul si tatal femeii au fost audiati toata noaptea, iar casa a fost sigilata. Criminalistii au luat declaratii si de la vecini.

„Luni, în jurul orei 19.00, un polițist, din cadrul Postului de Poliție comunal Mătăsari, a sesizat, prin apel 112, că soția sa, agent de poliție la TF Tg.-Jiu, încadrată în 2006, și-a împușcat mortal mama, în zona toracelui, după care s-a împușcat în cap, folosind pistolul din dotarea acestuia.

Deplasându-se la fața locului, în comuna Bălești, sat Ceauru, județul Gorj, în interiorul locuinței, polițiștii au găsit și un minor, în vârstă de 6 luni, care a fost transportat la spital, cu leziuni în zona capului.

Polițista a fost găsită cazută, lângă ușa de la intrarea în locuință, cu pistolul lângă ea, iar mama acesteia într-o cameră, în pat.

La acest moment, polițiștii efectuează cercetări, sub coordonarea procurorului de caz, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii acestui evenimet.

Precizăm că polițista a fost testată psihologic ultima dată în luna mai a anului 2017, înainte de a intra în concediu maternal.

Polițistul deținea pistolul la domiciliu, conform prevederilor legale, iar ultimul control a fost efectuat la locuința acestuia, la începutul acestui an”, au fost precizarile facute de IPJ Gorj.

Lasa un comentariu