Sorin Boza îi mulțumește fostului ministru Toma Petcu

Complexul Energetic Oltenia a transmis un comunicat de presă prin care îi mulțumește fostului manager Toma Petcu pentru susținerea siguranței sistemului energetic și pentru că a venit la Târgu Jiu când a fost chemat.

„In anul 2017, CE Oltenia a dobandit pozitia de campion energetic. Recunoscand importanta carbunelui in sustinerea sigurantei sistemului energetic, Ministerul Energiei a parcurs pasii utili pentru asigurarea cadrului legislativ necesar desfasurarii in bune conditii a activitatii carierelor si a grupurilor energetice.

Importanta energiei pe baza de carbune pentru Romania a fost  prezentata si sustinuta in mod repetat de catre Ministerul Energiei, inclusiv in fata Comisiei Europene, in cadrul discutiilor privind  Pachetul Energie – Schimbari Climatice care impune limita de 550 g CO2/kWh.

In mod repetat, ministrul Energiei, Toma Petcu, a fost prezent la sediul CE Oltenia, inclusiv in zona de productie. Impreuna cu reprezentantii sindicatelor au fost dezbatute problemele pe care le intampina compania, atat cele de natura tehnica, cat si cele legate de resursa umana.

Ministerul a aprobat armonizarea si echilibrarea salariala la nivelul CE Oltenia, sustinand necesitatea unei recompensari corecte a muncii fiecarui salariat potrivit aportului si contributiei aduse in realizarea obiectivelor majore ale companiei.

Complexul Energetic Oltenia transmite, cu deosebit respect, multumiri d-lui Toma Petcu pentru sprijinul acordat energiei produse pe baza de carbune, pe parcursul mandalui sau, cu convingerea ca orice alte actiuni viitoare pe care domnia sa urmeaza a le intreprinde vor fi, de asemenea, incununate de succes”.

Ministrul Toma Petcu a fost înlocuit cu Anton Anton odată cu învestirea noului Guvern.

Lasa un comentariu