Sorin Boza, prins cu mâța-n sac! Un senator și un secretar de stat, informați că a fost semnat noul CCM deși negocierile nici nu s-au încheiat

Sorin Boza, managerul general al Complexului Energetic Oltenia (CEO), i-a indus în eroare pe senatorul Florin Cârciumaru și pe secretarul de stat Doru Vișan pe care i-ar fi informat că a fost semnat deja noul Contract Colectiv de Muncă (CCM) de la nivelul companiei. Acest lucru nu este deloc adevărat pentru că negocierile nici măcar nu s-au încheiat.

Senatorul Florin Cârciumaru a declarat că Sorin Boza l-a sunat și i-a spus că a fost semnat noul CCM. Aceeași veste i-ar fi dat-o și lui Doru Vișan. În realitate, Boza a fost contrazis chiar și de consilierul său, Ion Rușeț. Acesta din urmă a confirmat că negocierile nu s-au încheiat și se așteaptă ca noul contract de muncă să fie semnat până la sfârșitul acestei luni.

În apărarea sa, Sorin Boza a explicat că nu a fost înțeles. Le-ar fi spus celor doi că negocierile ar fi la final pentru că atât sindicatele cât și administrația sunt de acord cu noile modificări.

Noul CCM urmează să fie redactat, semnat, apoi înregistrat la Inspectoratul Teritorial de Muncă până la data de 31 martie pentru a putea intra în vigoare de la începutul lunii viitoare.

Lasa un comentariu