Sprijinit de liderii PSD Gorj!

Sprijinit de liderii PSD Gorj! Aceasta este declarația făcută de Marcel Romanescu,primarul municipiului Targu Jiu, întrebat fiind despre susținerea pe care o va acea acesta la alegerile din 9 Iunie. 

Marcel Romanescu a ținut sa facă mai multe precizări după ce vicepreședintele PNL Gorj, Liviu Cotojman, a lansat teoria conform căreia primarul Târgu-Jiului ar fi agreat de conducerea PSD de la nivel central să-l înlocuiască pe actualul președinte al PSD Gorj, deputatul Mihai Weber, dacă va câștiga alegerile locale din 9 iunie.

“După discuțiile pe care le-am avut cu președintele organizației județene, cred că cel mai mare susținător al meu în această competiție electorală va fi chiar domnul președinte Mihai Weber și, în mare parte, organizația PSD. Este clar că mai sunt și persoane care, în momentul de față, nu pot să depășească acel moment al trecerii mele la PSD, dar, din ceea ce am văzut în aceste luni de când merg la întâlniri cu reprezentanții PSD, marea majoritate a membrilor, nu numai că mă vor susține, vor fi alături de mine pe toată perioada campaniei electorale. Domnul Weber e clar că va fi unul dintre cei mai importanți susținători pentru campania mea, pentru că, odată cu mine, și-a asumat candidatura mea la primăria municipiului Târgu-Jiu și în felul acesta eu sunt sigur că domnul Weber vrea să le demonstreze și celor care încă mai au dubii în privința rezultatului nostru, dar cu adevărat celor de la organizația națională că decizia a fost una cumpătată și decizie cu rezultate deosebite pentru PSD. Linia mea direct cu Marcel Ciolacu întotdeauna se face prin reprezentanții organizației județene. Nu am discutat niciodată direct cu domnul Ciolacu, pentru că așa este fair play ca să respect regulile din formațiune politică, iar dacă, vreodată, am să-i transmit ceva domnului președinte sau dacă ne vom vedea, în perioada imediat următoare, la Târgu-Jiu, o să-i transmit, prin intermediul celor care ne reprezintă la nivel național, și, aici, mă refer la domnul Mihai Weber și Cosmin Popescu”, a transmis edilul.

Lasa un comentariu