Strategia Complexului Energetic Oltenia prezentată astăzi la Ministerul Energiei

Președintele Consiliului Director Sorin Boza și cei trei membri ai Consiliului Director ai Complexului Energetic Oltenia împreună cu Președintele Consiliului de Supraveghere, au fost prezenți astăzi la București pentru a prezenta și susține Strategia de Dezvoltare a Complexului Energetic Oltenia.

Alături de ministrul energiei Anton Anton, au fost prezenți toți secretarii de stat din Ministerul Energiei precum și reprezentanții Fondului Proprietatea.

Aceasta a trecut cu brio, astfel că începând de astăzi, Complexul Energetic Oltenia are o direcție asumată cel puțin până în anul 2030.

Strategia de Dezvoltare a Complexului Energetic Oltenia are cinci capitole importante, cel mai important fiind capitolul legat de Strategia de Personal.

În perioada următoare, Președintele Consiliului Director Sorin Boza, urmează ca împreună cu membrii directoratului să prezinte această strategie inclusiv băncilor cu care entitatea energetică colaborează.

Alături de Strategia Energetică a României, Strategia de Dezvoltare a Complexului Energetic Oltenia este documentul de bază, care dă o direcție clară și asumată, energiei pe bază de cărbune din Oltenia.

Lasa un comentariu