Teodorovici comentează alegerea lui Vasile Dâncu în funcția de președinte interimar al Consiliului Național al PSD

Fostul ministru al Finanțelor Publice Eugen Teodorovici a comentat, ieri, alegerea lui Vasile Dâncu în funcția de președinte interimar al Consiliului Național al PSD, afirmând că speră că că această alegere este rezultatul unei proceduri corecte și transparente.

„Domnul #VasileDâncu a fost ales “președinte” interimar al Consiliului Național al #PSD! Sper că această alegere este rezultatul unei proceduri corecte și transparente și în conformitate cu prevederile STATUTULUI PSD, în condițiile în care actuala conducere interimară a partidului reprezintă ea însăși un exemplu de încălcare flagrantă a acestuia.” spune fostul ministru pe pagina sa de socializare.

Eugen Teodorovici se întreabă însă care este adevărata miză pentru care un profesionist de talia domnului Dâncu a acceptat o astfel de rugăminte din partea actualei “conduceri” interimare nelegitime a partidului, mai ales în situația în care PSD-ul aflat în opozitie a reușit „performanța” de a scădea în sondaje într-o guvernare așa-zis liberală care și-a atins deja nivelul maxim de incompetență în ceea ce priveste gestionarea crizei medicale și, cel mai grav, a economiei naționale.

„Alegerea domnului Dâncu într-o poziție din care s-ar putea pune bazele reformei celui mai important partid politic socialist din România obligă la asumarea unui OBIECTIV important la #alegerilelocale (chiar dacă Marcel Ciolacu a declarat că scorul o să fie cu cifra 3 în față, părerea unanimă a partidului este că obiectivul trebuie stabilit prin comparație cu scorul de la ultimele alegeri locale din 2016) și la #alegerileparlamentare (de minim 40%).
Acestea, cred eu, trebuie să fie țintele PSD!” a comentat Orlando Teodorovici

Fostul ministru Teodorovici comentează și faptul că speră ca scorul atins în 2016 la alegerile parlamentare să fie atins la alegerile ce vor urma. Reamintește fostul ministru că în aceea perioadă, în perioada guvernului tehnocrat, domnul Dâncu a ocupat funcția de vice-premier și ministru al dezvoltării.

Lasa un comentariu