Terenul pe care-l voia Romanescu a ajuns la un om de afaceri

Un afacerist din Târgu Jiu a reușit să pună, marți, mâna pe terenul pe care și-l dorea primarul Marcel Romanescu. Narcis Ciocăzanu a cumpărat la licitație mult discutatul teren de pe strada Geneva.

Este vorba despre un teren scos la licitație de Siomax. Acesta aparținea societății Lexi Star, care este în faliment. Terenul, în suprafață de 2.000 de metri pătrați, a fost vândut lui Narcis Ciocăzanu în schimbul sumei de 1.830.000 de lei.

Primarul Marcel Romanescu a încercat, în două ședințe, să-i facă pe consilierii locali să accepte ca terenul să fie achiziționat de Primăria Târgu Jiu, însă s-a lovit de împotrivirea acestora. Luni, în ședința de Consiliu Local, s-a creat un scandal în jurul acestor discuții, consilierii susținând că ar fi “intere dubioase” în schimbul acestei tranzacții. Până la urmă, nu s-au strâns destule voturi pentru ca Primăria să poată participa la licitație. Acolo, primar Romanescu avea în plan să înființeze o parcare și să desființeze parcările de pe strada Geneva pentru a fluidiza circulația.

Lasa un comentariu