Tone de gunoaie în Panduraș. Primăria a scos asistații la muncă

Primăria Târgu Jiu a pus la treabă asistații social. Zeci de persoane care primesc ajutoare sociale de la municipalitate au fost puse să strângă gunoaiele din cartierul Panduraș. Tone întregi de deșeuri au fost aruncate în zonă de la Crăciun până acum.

Trei zile. Atât au estimat angajații Primăriei Târgu Jiu că vor avea nevoie să ecologizeze Cartierul Panduraș, sufocat de tot felul de deșeuri. Primăria a explicat că s-au strâns atât de multe gunoaie în zonă pentru că angajații de la Salubritate au fost în concediu de la Crăciun până pe 3 ianuarie. De regulă, susține municipalitatea, astfel de acțiuni au loc chiar și de două ori pe săptămână.

La fața locului, au ajuns și comisarii Gărzii de Mediu Gorj care i-au trasat termen Primăriei să curățe zona. În caz contrar, riscă amendă cuprinsă între 50 de mii de lei și 100 de mii de lei. În anul 2017, polițiștii locali au aplicat peste 100 de amenzi persoanelor fizice care au fost prinse că aruncă gunoaie. Cuantumul acestora este de aproximativ cinci mii de lei.

 

Lasa un comentariu