Un deputat gorjean cere dublarea alocațiilor

Mihai Weber, deputatul gorjean PSD, cere dublarea alocațiilor. Acesta a postat un mesaj pe pagina sa de socializare prin care îi îndeamnă pe gorjeni să susțină lupta PSD de dublare a alocațiilor copiilor.

Weber i-a îndemnat pe oameni să le trimită mesaje parlamentarilor puterii care se opun unui astfel de demers.

Cei din PSD au depus un amendament la Legea bugetului de stat pentru 2021 care prevede majorarea alocaţiilor.

 Creşterea alocaţiilor este prevăzută astfel: pentru copiii de la 2 ani până la majorat – de la 214 lei la 300 de lei, iar pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 0 şi 2 ani, inclusiv pentru copiii cu dizabilităţi, de la 427 de lei la 600 de lei.

“Vorbim de niște bani care s-ar întoarce tot în economie, ar genera și conserva locuri de muncă” scrie Mihai Weber.

” Gorjeni, susțineți lupta PSD, de DUBLARE A ALOCAȚIILOR COPIILOR

Stimați gorjeni, cereți-le parlamentarilor Puterii, celor care pretind că vă reprezintă interesele în Parlamentul României, să susțină amendamentul PSD la buget, de dublare a alocațiilor copiilor. Nu de alta, dar este o lege a cărei intrare în vigoare și aplicare a fost blocată, până acum, de patru ori de către guvernarea de dreapta.

Chiar dacă PSD este în Opoziție, a depus un amendament care prevede majorarea alocațiilor de la 1 martie 2021, la nivelul prevăzut inițial în Legea dublării alocațiilor nr. 14/2020.

Astfel, alocațiile ar urma să crească după cum urmează:

  • de la 214 lei la 300 de lei pentru copiii între 2 și 18 ani.
  • de la 427 lei la 600 de lei pentru copiii sub 2 ani sau copiii cu handicap.

Cum ne puteți susține demersul…Simplu:

Orice părinte sau bunic va putea intra ușor în legătură și le va putea scrie un e-mail sau pe Facebook acelor parlamentari care până acum s-au opus dublării alocațiilor. ”, a scris acesta pe pagina sa de Facebook.

 

Lasa un comentariu