Un gorjean a vrut să-și omoare mama

Un bărbat de 44 de ani, din comuna Bărbătești, a fost internat la psihiatrie după ce a provocat un scandal monstru în incinta unui bar din localitate.

Totul a început după ce a băut bine și a început să-și amenințe iubita, de 26 de ani, cu moartea.

Acesta nu ar fi fost primul incident de acest fel, întrucât, în repetate rânduri spunea că o să-și omoare propria mama. Femeia a și depus o plângere penală pe numele fiului său de teamă să nu fie ucisă.


” Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului, a reieșit faptul că bărbatul, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, ar fi amenințat-o cu moartea pe o tânără de 26 de ani, din comuna Săulești, vânzător-gestionar în localul public, pe motiv că aceasta nu îl iubește, ocazie cu care a tulburat liniștea publică în incinta unității comerciale, unde se aflau clienți.

Totodată, bărbatul ar fi afirmat, în mod repetat, că intenționează să o omoare pe mama sa, în vârstă de 72 de ani, din comuna Bărbătești, care ulterior a formulat plângere față de fiul său, precizând faptul că acesta i-a adresat amenințări cu moartea de mai multe ori, fiindu-i teamă de el, motiv pentru care a solicitat și emiterea unui ordin de protecție.

Cu această ocazie, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, împotriva bărbatului, acesta fiind internat la Spitalul Județean Gorj – Secția Psihiatrie.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice.”, transmite IPJ Gorj

 

Lasa un comentariu