Vă uimesc ședințele de Consiliu Local de la Târgu Jiu în care oamenii sunt dați afară? Scandaluri au loc și în Parlament: „Ne luați la bătaie?”

Din categoria aleșii fac lucruri trăsnite, vorbim despre ultimul scandal din Parlament. Mai mulți deputați de la Uniunea Salvați România nu au fost lăsați să participe la dezbaterile pe legile justiției din plenul Senatului, în calitate de inițiatori de amendamente. Ei acuză conducerea Parlamentului de „bolșevism”, după ce nu au fost lăsați nici măcar la balconul unde în mod normal are acces presa. După acest scandal, deputații au fost lăsați să asiste la dezbateri de la balcon.

Deputații USR spun că au fost puși bodyguarzi la intrările în plenul Senatului. „Dacă vă zice șeful dumneavoastră să ne luați la bătaie, ne luați la bătaie?”, le-a spus un deputat de la USR, acuzându-i de abuz și de ultraj față de un ales al neamului.

Târgujienii sunt și ei obișnuiți cu circ. Chiar la ultima ședință de Consiliu Local, a fost scandal pe tema terenului pe care dorea să-l cumpere Primăria, iar în urmă cu câteva săptămâni consilierul Mihai Gherghe a scos afară din sală doi cetățeni.

Iată o parte din dialog:

Gherghe: Vă rog frumos să ieșiți afară, nu suntem aici să ne insultați dumneavoastră. Da? Eu v-am mulțumit foarte mult și v-am salutat din bun simț.

Localnic: Eu am fost insultat de dumneavoastră.

Gherghe: Vă rog frumos să ieșiți afară. Vă rog frumos să ieșiți afară.

Localnic: Eu plătesc taxe și impozite de 12 ani și nu-mi folosește la nimic. Primăria folosește clădirea de 12 ani.

Gherghe: Vă rog frumos să ieșiți afară. Nu mai aveți niciun drept să vorbiți.

Localnică: Pe mine m-a dat Răduțoiu afară și mi-a spus: ieși afară, proasta dracu. Ăștia sunteți.

Localnic: Primăria folosește clădirea de plătesc eu de 12 ani.

Gherghe: Vă rog frumos, luați măsuri, aparatul de specialitate.

Gherghe: Vă rog frumos, ieșiți afară. V-am ascultat. Ce înseamnă asta? Vă rog frumos să poftiți afară.

Gherghe: Vă rog frumos ieșiți afară. Aici noi decidem.

Localnică: Nu, decidem și noi. Sunt și banii noștri.

Gherghe: Vă rog frumos, ieșiți afară. Pentru ultima dată vă spun”

Pentru a nu se face de râs în continuare și pentru posteritate, scandalul nu a fost notat deloc în procesul verbal al ședinței cu pricina.

Lasa un comentariu