Victor Ponta: Să ne spună liderii noștri politici cum îşi lasă nevestele acasă în judeţe şi trăiesc la Bucureşti cu secretarele!

Deputatul Victor Ponta ironizează social democrații după anunțul PSD de organizare a unui miting pentru susținerea familiei tradiționale. „La acelaşi miting să ne spună liderii noştri politici cum îşi lasă nevestele acasă în judeţe şi trăiesc la Bucureşti cu secretarele”, a fost mesajul parlamentarului de Gorj.

Haideţi să facem un miting uriaş – şi să ne explice Liviu Dragnea cum este el un exemplu şi cum trăieşte el în «familia tradiţională». La acelaşi miting să ne spună liderii noştri politici cum îşi lasă nevestele acasă în judeţe şi trăiesc la Bucureşti cu secretarele, cum au amante mai tinere decât fiicele, cum îşi promovează iubitele în funcţii de la stat şi în Consilii de Administraţie cu salarii mai mari decât un medic sau profesor, cum se uită în timpul şedinţelor de vot la filme şi poze pornografice, cum pleacă în străinătate pe banii Parlamentului şi stau doar în camera de hotel cu «consiliera» mai tânără cu 25 de ani decât ei, cum îşi aranjează divorţurile în aşa fel încât să nu fie daţi în primire de «fosta» despre ce averi şi afaceri ilegale au făcut, cum dau bani cu nemiluita copiilor şi trec pe numele lor maşinile şi casele considerând că asta este suficient pentru educaţie şi «familie tradiţionala»”, a scris Ponta pe Facebook.

Lasa un comentariu