Vizite pentru elevii din Gorj la Palatul Parlamentului

Vizite pentru elevii din Gorj la Palatul Parlamentului. Este propunerea deputatului USR Gorj pentru elevii gorjeni. Acesta  face o invitație deschisă tuturor cadrelor didactice și elevilor din clasele I – XII din județul Gorj pentru a vizită gratuit Parlamentul României, în grupuri organizate și în prezența unui ghid specializat. 

“Hai in vizita cu clasa la Parlamentul Romaniei!

Parlamentul României este instituția care reprezintă toate vocile cetățenilor din această țară și care, la fel ca oricare instituție a statului, trebuie să fie deschisă și accesibilă publicului larg, indiferent de vârstă sau de preocupări.

Pe această cale, îmi face plăcere să transmit o invitație deschisă tuturor cadrelor didactice și elevilor din clasele I – XII din judetul Gorj pentru a vizita gratuit Parlamentul României, în grupuri organizate și în prezența unui ghid specializat.

Fata de o vizita clasica, vizitatorii vor avea acces gratuit în sălile de plen ale Senatului și Camerei Deputaților, sălile de ședințe ale comisiilor de specialitate precum și în sălile de conferințe, sau în sala de expoziții de artă ”Constantin Brâncuși” care funcționează în clădirea Parlamentului. Bonus: o lectie de democratie adaptata varstelor copiilor in care vor dezbate si vor vota, primind informatii despre activitatea parlamentarilor si despre procesul legislativ.

România are nevoie de implicarea generației tinere în reformarea și modernizarea statului și a instituțiilor sale.

Programul de vizită și turul ghidat se stabilesc de comun acord, iar persoanele interesate beneficiază de tot sprijinul meu pentru organizarea vizitei.”, scrie Radu Miruta, pe pagina sa de socializare.

Lasa un comentariu