Începe Salonul Național de Caricatură „Aurelian Iulius Șuță” – ȘAI

Salonul Național de Caricatură „Aurelian Iulius Șuță – ȘAI” va continua să aducă bucurie și creativitate comunității din Targu Jiu. Evenimentul va avea loc pe 10 noiembrie 2023, la ora 12:00, la sediul CJCPCT Gorj, sala “Florin Isuf”.

Salonul Național de Caricatură „Aurelian Iulius Șuță – ȘAI” este un eveniment de tradiție care a fost menținut cu pasiune și dedicație de-a lungul anilor, și ne bucurăm să anunțăm că acest eveniment important va continua să ofere o platformă pentru artiștii și sărbătorirea creativității. Este important de menționat că, din cauza ordonanței privind restrangerea cheltuielilor bugetare, evenimentul se va desfășura într-un format restrâns, și vor participa doar invitați locali pentru a respecta restricțiile impuse de autorități.

“Activitățile planificate pentru acest eveniment includ:
Vernisarea Salonului de Caricatură: Expoziția de caricaturi va aduce laolaltă opere remarcabile create de artiști talentați, oferind o privire amuzantă și perspicace asupra lumii noastre.
Lansarea albumului „Puiu Manu – 95!”, autor Dodo Niță: Ocazie specială de a descoperi și aprecia munca unui autor de excepție în domeniul caricaturii.
Lansarea revistelor „Ceasca de Cafea”, „Hazul”, „HoHoTe”
Lansarea albumului Salonului Național de Caricatură: O compilație a lucrărilor participante în salonul nostru, ilustrând creativitatea colectivă a artiștilor din întreaga țară.

Lansarea albumului grafic de Grigore Haidău ”Toamna Gorjeană” – sau cum vede un grafician lumea.
Această ediție a Salonului Național de Caricatură reprezintă un tribut adus artei și creativității în ciuda provocărilor bugetare cu care ne confruntăm. Suntem dedicați promovării artei și culturii și suntem recunoscători pentru sprijinul vostru continuu.

Organizatorii Salonului Național de Caricatură „Aurelian Iulius Șuță – ȘAI” mulțumesc comunității pentru sprijinul continuu și pentru înțelegerea de care au dat dovadă în aceste vremuri dificile. Evenimentul reprezintă un angajament ferm față de promovarea artei și a umorului și este un moment de bucurie și unitate în cadrul comunității noastre.”, transmit reprezentantii CJCPCT Gorj.

Lasa un comentariu