Weber a dat contur drumului dintre Scoarța și Drăgășani

Mihai Weber se poate mândri cu recenta sa realizare în ceea ce privește  Drumul Național 67B. După ce a fost acuzat în nenumărate rânduri că este doar o strategie electorală  planul de reabilitare a drumului, liderul Partidului Social Democrat, a demonstrat odată cu începerea lucrărilor că demersurile sale au fost bine intenționate.

 

Drumul care leagă comuna Scoarța de Drăgășani, începe să semene din ce în ce mai mult cu un drum național. Demersurile lui Mihai Weber, președintele Partidului Social Democrat Gorj,  au început să dea roade, încă de săptămâna trecută începând să se toarne covorul asfaltic pe raza drumului național 67 B. Liderul formațiunii politice are planuri mari și cu privire la alte drumuri de pe raza județului.

”În ceea ce privește infrastructura județului Gorj, am anunțat și sigur că cei care circulă pe drumul 67 B Scoarța spre Drăgășani, s-a început o procedură de reparație extinsă. Covorul asfaltic pe mulți kilometrii e realizat deja și urmează și în continuare. Mai avem o lucrare extrem de importantă, care a început anul trecut, drumul care pleacă din Târgu Jiu spre Tismana-Baia de Aramă, unde anul acesta vor fi realizați mai mult de 20 km de covor asfaltic”

Mihai Weber a afirmat că infrastructura din Gorj se îmbunătățește simțitor, în urma demersurilor Partidului Social Democrat .

Lasa un comentariu