Zeci de persoane din Gorj, suspectate de trafic de droguri. Descinderi la Târgu Jiu!

Mascații au descins, miercuri, la zeci de adrese din Gorj, Petroșani și București. 44 de percheziții domiciliare au făcut polițiștii în căutarea unor persoane suspectate de trafic de droguri.

Anchetatorii susțin că  există suspiciunea rezonabilă că, în luna septembrie 2017, a fost inițiat și constituit un grup infracțional organizat format din mai mulți membri, în scopul comiterii infracțiunilor de  trafic de droguri și efectuare fără drept de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

„În urma cercetărilor efectuate s-a reținut că unul dintre membrii grupului infracțional organizat a achiziționat, prin persoane interpuse din Grecia, diferite cantități de droguri, ce erau transportate, prin intermediul firmelor de transport, de  anumite persoane, în municipiul București. Ulterior, drogurile  erau preluate de membrii grupului infracțional și distribuite în municipiile București și Tg-Jiu de alte persoane, care au aderat la grupul infracțional organizat.

De asemenea, din cercetările efectuate s-a mai stabilit că o parte din membrii grupului infracțional achiziționau diferite cantități de produse susceptibile de a avea efecte psihoactive  din municipiul Petroșani, care ulterior erau distribuite către diverşi consumatori  în județele Hunedoara și Gorj”, se arată în comunicatul de presă emis de DIICOT.

La sediul D.I.I.C.O.T. – B.T. Gorj  au fost aduse, în vederea audierii,  un număr de 57 de persoane.

Lasa un comentariu