Zi decisivă pentru Clubul Pandurii Târgu Jiu

Emoții pentru angajații și fotbaliștii de la Pandurii Târgu Jiu! Pe 17 ianuarie, Tribunalul Gorj va stabili dacă gruparea de fotbal va intra în faliment sau va prelungi agonia. Pandurii este în insolvență din octombrie, anul trecut.

Pe 17 ianuarie, judecătorul sindic urmează să stabilească soarta echipei de fotbal. Marin Golea, administratorul special al clubului Pandurii Târgu Jiu este optimist: Noi vom expune poziția noastră în fața judecătorului sindic. Dacă membrii asociați ar cotiza cu banii cu care s-au angajat, atunci clubul nu ar fi intrat nici măcar în insolvență și nici nu ar fi retrogradat. Noi încă mai așteptăm sume importante de bani de la asociați. Anul trecut, numai de la Artego am primit bani. Acum nu mai e nici Artego, a declarat Marin Golea.

În plus, Golea speră ca judecătorul să oblige asociații să plătească toate cotizațiile la zi. Potrivit calculelor sale, ar fi vorba despre patru milioane de euro. Asociații clubului Pandurii sunt Primăria Târgu Jiu, Consiliul Județean Gorj, Uniunea Sindicatelor Miniere din Oltenia și Complexul Energetic Oltenia. La sfârșitul anului trecut, un finanțator important, Artego, s-a retras.

Lasa un comentariu