Nemții și francezii vor din ce în ce mai multe mașini românești! Ce vânzări a înregistrat Dacia în 2017!

Automobile Dacia a vândut cu 27% mai multe mașini în Germania, în 2017, față de anul 2016!

Dacia se vinde din ce în ce mai bine în Germania! Înmatriculările de autoturisme Dacia noi în Germania au urcat cu 27,6% în 2017, a treia mare creștere din piață la 62.678 de unități, pe o piață care a avansat cu 2,7%, la peste 3,44 milioane de autoturisme, potrivit datelor publicate de autoritatea germană pentru transporturi auto – KBA.

Cu această evoluție, Dacia a obținut anul trecut o cotă de piață de 1,9% în Germania. În luna decembrie, înmatriculările de autoturisme Dacia au crescut cu 8%, la 4.897 unități, conferind mărcii o cotă de piață de 1,9%.

Vânzările Dacia au crescut și în Franța

Vânzările pe piața din Franța au crescut cu 3,4% până la 673.869 de unități, cel mai ridicat nivel din ultimii șase ani, grație unei creșteri de 6,5% a vânzărilor Dacia.

Cu 119.357 de autoturisme și utilitare înmatriculate, marca Dacia a stabilit un nou record istoric de vânzări în Franța. Pe segmentul autoturismelor, cu 117.865 de unități vândute, marca Dacia a câștigat 0,1 puncte ajungând la o cota de piață de 5,6%, ceea ce i-a permis sa își consolideze poziția a cincea. Marca Dacia ocupa poziția a treia pe piața autoturismelor vândute clienților persoane fizice.
Grupul auto francez precizează că modelul Sandero este vehiculul cel mai vândut clienților persoane fizice în Franța și ocupa locul opt în topul primelor zece autoturisme. Succesul Duster nu dezminte, cu o creștere a volumelor de vânzări în pofida lansării unei noi generații.

 

Lasa un comentariu