Zonă turistică abandonată de politicienii din Gorj!

Zona Rânca este zona cea mai văduvită de inteligența politicienilor din Gorj. Dintr-un război al orgoliilor dus de primăriile Novaci și Baia de Fier a rezultat doar o zonă” în loc de stațiunea Râca. O zonă unde s-a construit haotic, unde nu există perspective de a te simți cu adevărat ca într-o stațiune, o zonă prin care se perindă totuși mii de turiști.

Cu un minim de inteligență și un minim efort, această zonă ar putea deveni o stațiune în toată regula.

Radu Miruță, Președintele USR Gorj a avut astăzi o „izbucnire” pe pagina sa de socializare, acuzând autoritățile locale și județene de interesul scăzut pe care îl au față de această zonă:

“Astazi, coborand pe drumul de la Ranca inspre Novaci (Transalpina), in 20 de minute, am numarat din sens opus 283 de masini dintre care doar 39 erau inmatriculate in Gorj.

Estimand numere similare pe sensul celalalt, inseamna 1700 de masini pe ora, cu o medie de 2.5 oameni in masina, inseamna 4250 de persoane/h.

Pentru niciunul dintre acesti oameni, nici Primaria Novaci, nici Primaria Baia de Fier, nici Consiliul Judetean Gorj, nici Ministerul Dezvoltarii nu fac absolut nimic. Ei tranziteaza Novaciul si Ranca, nelasand mai niciun leu aici pentru ca nu au pe ce.

Cine nu intelege ca in aceasta parte a judetului, cea care atrage evident cei mai multi oameni dispusi sa lase bani, trebuie dezmortite urgent infrastructura si serviciile conexe, inseamna ca este legat la ochi.

Primarii si Consiliul Judetean trebuie sa bata saptamanal drumul la Bucuresti, pana cand slefuiesc aceasta comoara, Ranca, de care pana acum nu au fost capabili absolut deloc.” a scris Radu Miruță pe pagina sa.

 

Lasa un comentariu