A omorât-o și a fugit!

Un tânăr, de 25 de ani, a lovit cu mașina o femeie, de 52 de ani, din orașul Novaci. În urma impactului violent, femeia a murit. Șoferul a fugit de la locul accidentului.

” La data de 19 august a.c., polițiști din cadrul Poliția Orașului Novaci au fost sesizați prin apelul 112, cu privire la faptul că pe raza orașului  Novaci a avut loc un eveniment  rutier soldat cu o victimă, autorul părăsind locul faptei.

La fața locului s-a deplasat o echipă operativă de cercetare, constatându-se faptul că în urma evenimentului rutier a rezultând rănirea unei femei, de 52 de ani, din orașul Novaci, aceasta fiind transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, ulterior medicii constatând decesul acesteia.

 În continuare activităților desfășurate a fost identificat autoturismul implicat în producerea evenimentului rutier, cât și persoana bănuită că l-ar fi condus, respectiv un tânăr, de 25 de ani, din orașul Novaci, polițiștii continuând cercetările în vederea depistării autoturismului și a conducătorului auto.

 În cursul acestei dimineți, tânărul s-a prezentat la Poliția Orașului Novaci, în prezent fiind în custodia organelor de poliție, urmând a fi dispuse măsurile legale.

 În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului faptei. ”, transmit reprezentanții IPJ Gorj.

Lasa un comentariu

Comments are closed.