Ajutoare pentru minerii și energeticienii bolnavi, aprobate în Comisia mixtă

Minerii și energeticienii care suferă de diferite boli vor beneficia de ajutoare financiare. Este vorba de zeci de cereri care vor fi analizate în cadrul ședinței Comisiei mixte sindicate-administrație, la Complexului Energetic Oltenia.

Angajații companiei, care suferă de boli grave și care au nevoie de tratament medical sau de operații, pot beneficia de ajutoare financiare acordate de către companie. Cererile sunt analizate și aprobate în cadrul Comisiei mixte la care participă sindicatele și administrația din cadrul Compexului Energetic Oltenia.

Tot în cadrul ședinței Comisiei mixte care are loc luni vor fi analizate și cererile depuse de 25 de salariați care vor să plece din companie prin programul de disponibilizări colective. Este vorba în principal de solicitări venite din partea unor angajați bolnavi și care se apropie de vârsta pensionării. Așadar, numărul disponibilizaților va ajunge la 105. Aceștia vor părăsi societatea până la finalul lunii august și vor beneficia de 4 salarii compensatorii brute pe unitate.

Lasa un comentariu

One thought on “Ajutoare pentru minerii și energeticienii bolnavi, aprobate în Comisia mixtă

Comments are closed.