Atac sângeros! Polițiști atacați cu coasa!

Un atac ca în filme a avut loc seara trecută, în județul Dâmbovița, la Văcărești. Doi polițiști au fost atacați cu o coasă după ce au încercat să imobilizeze doi frați care erau puși pe scandal și se luau de trecători. Aceștia au fost împușcați de polițiști pentru că aveau un comportament violent, însă au ripostat cum nimeni nu se aștepta.

Povestea a început, când, printr-un apel la 112  se anunţa că doi fraţi, de 41 şi 43 de ani, fac scandal pe o stradă din comună Văcăreşti, lângă Târgovişte. La faţa locului a ajuns în scurt timp un echipaj de la Secţia 1 Rurală Târgovişte, format dintr-un şef de post, de 45 de ani, şi un agent, de 39 de ani. Când i-au văzut, cei doi agresori nu doar că nu s-au potolit, dar au devenit şi mai periculoși.

Martorii au povestit că oamenii legii i-au somat pe cei doi să se calmeze, însă unul dintre ei i-a atacat cu o coasă şi l-a rănit pe şeful de post. Atunci, agentul de 39 de ani a tras în piciorul atacatorului. Fratele acestuia a sărit să-l ajute în lupta cu polițiștii, întâi cu o furcă, apoi a luat coasa. Agentul l-a împuşcat în abdomen, dar agresorul a reuşit să îi secţioneze tendoanele.

Cei doi agenţi au fost grav răniţi. Aceștia au ieşit în strada principală şi au cerut ajutorul oamenilor. Erau răniţi la mâini şi sângerau abundent. Speriaţi, localnicii au sunat la 112. La faţa locului s-au mobilizat mai multe echipaje de la ambulanţă. I-au preluat atât pe cei doi poliţişti, cât şi pe cei doi suspecţi care erau împuşcaţi.

Lasa un comentariu