ALDE vs ALDE Gorj !

Guvernul României a dat o informare de presă, privind proiectele de acte normative adoptate în ședința de astăzi 29 August 2018:


  1. HOTĂRÂRE privind instituirea unei scheme de ajutor de minimis pentru măsura de promovare a vinurilor în tări terțe, aferentă Programului național de sprijin al României în sectorul vitivinicol 2014-2018
  2. HOTĂRÂRE privind aprobarea alocării unei sume din bugetul asigurărilor pentru șomaj pe anul 2018 pentru plata venitului lunar de completare de care beneficiază persoanele disponibilizate de la Societatea CALORGAL SA Galați
    27. HOTĂRÂRE privind aprobarea unor măsuri pentru realizarea stocurilor de siguranță ale Sistemului electroenergetic național în ceea ce privește combustibilul lignit (n.r.  punerea în funcțiune a depozitului de cărbune de la Roșia )
  3. HOTĂRÂRE privind aprobarea Studiului de fundamentare pentru autostrada Ploiești-Brașov

Acest lucru, a încurcat puțin planurile primarului de la Rovinari, Robert Filip, cunoscut fiind faptul că ieri Biroul Politic Executiv al ALDE, a aprobat noua conducere de la Gorj, acesta fiind chiar vicepreședinte.

Primarul de la Rovinari, a programat pentru ziua de vineri 31 August 2018, un miting de protest împotriva redeschiderii depozitului de cărbune de la Rovinari.

Interesant va fi de urmărit, cum va gestiona vicepreședintele ALDE Gorj, Robert Filip în același timp primar al orașului Rovinari, ales pe listele aceluiași partid această situație ingrată. Practic, este vorba de un miting împotriva hotărârii luate de ministerul condus de ALDE, Ministerul Energiei precum și împotriva unei propuneri venită din partea Ministrului Energiei Anton Anton, lider marcant al aceluiași partid.

Lupta este destul de ascuțită și evident toți cei implicați așteaptă ziua de vineri, precum și mutarea sau mișcarea pe care Robert Filip o va face.

Taberele și-au ascuțit „ topoarele” și au pornit la lupta, folosind chiar și amenințări. Sursele noastre spun că un membru proaspăt ales al Biroului Politic Interimar al ALDE Gorj, CFL-ist la Tismana 2, face tabele cu cei care locuiesc în Rovinari și Vârț, promițându-le câte 2 zile libere, celor care vor fi prezenți vineri, politizând în acest fel mitingul inițiat de primarul ALDE Robert Filip.

Lasa un comentariu