Cârciumaru: „ orchestra este condusă de un singur dirijor ”!

De câteva luni de zile, PSD-ul se află într-un haos total privind actul de decizie. Acest lucru a survenit datorită faptului că toată lumea vorbea despre alegeri în toamna acestui an. Decizia CEX-ului de a se organiza alegeri doar în județele cu președinti interimari, a dat peste cap calculele multor politicieni de la Gorj, pentru că la Gorj, nu se mai pune problema, deoarece organizația are un președinte în persoana Senatorului Florin Cârciumaru.

„ noi am fost reconfirmați pe 1 octombrie 2015, când la conferința județeană, chiar d-l Dragnea a fost cel care a condus lucrările conferinței. În momentul în care eu mi-am depus mandatul și la propunerea d-lui Dragnea, pe fondul unor aprecieri pozitive la adresa mea, a propus conferinței alegerea mea ca președinte pentru încă un mandat, pentru al 4-lea mandat. Deci eu trebuie să fiu lăsat în pace. Nu știu ce mi se poate imputa în ceea ce privește conducerea acestei organizații până în momentul de față.”

Senatorul de Gorj spune că trebuie să fie programată o întâlnire de urgență, pentru a reînnoii echipa de comunicatori, deoarece în această perioadă au fost prea multe voci rasfirate care și-au expus punctele de vedere.

“ eu îmi propun să funcționăm ireproșabil, să funcționăm ca o orchestră dar trebuie să înțelegem cu toții că orchestra este condusă de un singur dirijor!”

Lasa un comentariu