„ Până nu voi avea convingerea că avem organizații puternice în fiecare localitate a județului Gorj, conferința de alegeri nu va avea loc ” declară europarlamentarul Norica Nicolai.

Întrebată despre declarațiile „ războinice” ale noilor vicepreședinți aleși în biroul județean, Norica Nicolai a ținut să precizeze faptul că:

„ eu cred că într-un partid politic, este nevoie de toți să reușim să coagulăm o organizație puternică, așa cum este nevoie în Gorj. În ALDE, este nevoie de toți membrii, opiniile personale pot rămâne personale. Nu am agreat niciodată disputele sau dezbaterile interne, în presă și calificarea unor colegi, chiar dacă colegii au fost în opoziție. Este o chestiune de principiu pe care o să încerc să o implementez și în interiorul organizației ALDE Gorj.”

Norica Nicolai a ținut să precizeze, că până nu va avea convingerea că o să aibă organizații puternice în fiecare localitate a județului Gorj, conferința județeană de alegeri nu va avea loc.

„ Eu îmi doresc ca partidul să scoată un scor la alegerile europarlamentare de peste 15 % deșii, aceste alegeri în România nu au avut o foarte mare vizibilitate și importanță, pentru că toate partidele se cantonează pe alegerile naționale. Cred că în actuala conjunctură, aceste alegeri pentru Parlamentul European riscă să devină cele mai importante alegeri pentru viitorul Europei și al României, dat fiind recrudescența fenomenului de extremă stângă și extremă dreaptă și prezența mai multor partide, care nu își doresc o Uniune Europeană puternică ci dimpotrivă o Uniune Europeană destrămată. De aceea, acest target de minim 15 % pe care mi-l doresc eu la Gorj, va fi atins cu o echipă puternică învățată să lucreze în echipă nu individual ” spune europarlamentarul.

Lasa un comentariu